joi, 3 aprilie 2014

Raffaelo cu ananas

Pentru ca ultima postare a fost un tort raw cu ananas, nu voi merge mai departe pana nu va voi prezenta o alta modalitate rapida si gustoasa de a-l savura.
Cum imi place tare mult combinatia de cocos cu ananas, imaginatiei mele nu i-a luat mult pana a creat acest sortiment de "raffaelo". Este nevoie de doar trei ingrediente (chiar si numai doua ar putea fi suficiente) si putin chef de joaca.
Haideti sa ne apucam de treaba!
Ingrediente:
ananas
fulgi de cocos
ulei de cocos

Preparare:
Nu voi da cantitati exacte pentru ca pur si simplu nu este nevoie. Bucatile de ananas (lasand cateva bucatele pentru a le pune in mijloc) se paseaza pana se obtine un sos, dupa care se incorporeaza 1-2 lingurite de ulei de cocos (in functie de cantitatea preparata). Apoi se adauga treptat fulgii de cocos pana se obtine consistenta dorita. Puteti adauga fulgii in robot, alaturi de sosul de ananas pentru a obtine o pasta mai fina, sau puteti doar sa ii amestecati separat cu lingura. 
La final se creaza bilute, iar in interior vom pune ca surpriza o bucatica se ananas. Invelim totul in fulgi de cocos si bomboanele sunt gata, iar dupa cateva ore de stat la frigider sunt numai bune de savurat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu